Instalatiile tip « Metering Unit»

Separatoarele in tehnologie “Metering Unit” (TMU) asigura solutii pentru testarea sondelor cu o mare acuratete. Sunt folosite atat la testarea sondelor noi cat mai ales pentru optimizarea productiei la sondele aflate deja in productie; Aceste instalatii combina avantajele separatorului trifazic cu acuratetea de masura a dispozitivelor de tip Coriolis. Unitatile sunt compacte, montate pe semiremorcii si sunt capabile de a furniza date productie de mare acuratete, asigurand astfel o mai buna analiza a tendinteii de productie si diagnoza a sondei.

Datele de productie furnizate de TMU sunt rapid transformate de software in rapoarte de productie ce constau in tabele de date cu toti parametrii principali de curgere monitorizati precum si curbele evolutiei in timp a principalilor parametrii de productie ai sondei.

Designul de montaj compact este asigurat prin folosirea a doua semiremorci pe care sunt montate separatorul, cabina de achizitie date, doua  generatoare de curent electric, cabina laborator cu scule, manifoldul de productie, pachetul de tevi, compresorul de aer si conducte necesare operatiei de testare;