wireline

Na Solid asigura o gama larga de  servicii de tip Slick-line si Wireline incluzand operatii cu inregistratoare de presiune si temperatura precum si operatii care asigura controlul curgerii fluidelor de sonda. Flota noastra wireline include echipamente compacte tip unitati montate pe skid precum si echipamente mobile, complet echipate, montate pe camioane; Flota noastra de vehicule mai contine automacarale mobile si autoplatforme pentru transportul echipamentelor.

Servicile de tip slickline includ utilizarea cablului cu fire impletite (7/32") avand in componenta instalatia de control presiune cu injectie de ulei, atunci cand se doreste efectuarea operatiilor dificile de instrumentatie sau operatii de pistonare la sonda.

Echipamentele mobile combinate de slickline/wireline montate pe camioane sunt echipate atat cu cablu monoconductor 7/32" pentru masuratori in timp real in sonda (de tip BHP si PLT), cat si cu sarma de 0.108" sau 0.125". Toate unitatile slick-line/wireline sunt echipate cu o larga gama de scule si dispozitive care sa asigure succesul operatiilor de slick-line/wireline.

 

Pentru a vedea exemple de sisteme de echipamente si servicii tip slick-line si wireline disponibile, va rugam sa efectuati click pe imaginile de mai jos.